Jordi San José (ICV-EUiA) es presenta a la reelecció com alcalde de Sant Feliu

Imprimeix

L'assemblea de la coalició ecosocialista va votar el seu candidat i també va aprovar el seu pla de treball fins al maig de 2015.

Per una àmplia majoria i amb una gran participació, San José va ser escollit de nou com alcaldable d'ICV-EUiA per les properes eleccions municipals. Un setanta per cent d'adherits i adherides, i al voltant d'un trenta-cinc per cent de simpatitzants van emetre el seu vot a favor de la candidatura de San José. Amb un escrutini total de 86 vots a favor i 3 vots en blans, l'actual alcalde tornarà a encapçalar la llista de la coalició. 

L'assemblea també va debatre i va aprovar per unanimitat el pla de treball que durà amb l'objectiu d'aconseguir el millor resultat possible a les eleccions municipals. Aquest pla inclou el que serà l'índex del programa electoral 2015-2019, "ens centrarem en la garantia dels drets socials i de ciutadania, i en l'atenció de la pobresa estructural com a conseqüència de la crisi que patim", va enunciar San José explicant les línies estratègiques del futur programa electoral.

Eleccions europees

Finalment es va presentar el calendari de treball referent a la campanya electoral de les eleccions europees que s'inicia avui. La coalició, a més de diferents carpes i punts d'informació electoral, tindrà una presència rellevant durant la fira al tradicional Xiringuito. D'altra banda, diumenge 11 de maig, Ernest Urtasun, que encapçala la llista ecosocialista a les eleccions europees, visitarà els estands de la Fira i L'Exposició nacional de roses. Altres dates a destacar són el dia 15 que tindrà lloc un acte a la Plaça de la Salut amb Aurora Huerga; i el dia 22 que la coalició comptarà amb la presència de la coordinadora nacional i diputada Dolors Camats en un acte a la plaça de la Vila.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat