El PSC del Baix Llobregat commemora el 35è aniversari dels ajuntaments democràtics

Imprimeix
Els alcaldes i alcaldesses socialistes de la comarca d’ara i d’abans s’apleguen a Sant Joan Despí.

El PSC del Baix Llobregat ha commemorat avui, a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, el 35è aniversari dels ajuntaments democràtics reunint a alcaldes i alcaldesses socialistes, tant els que estan exercint les seves funcions actualment com els que van tindre aquesta responsabilitat als diferents municipis de la comarca en algun moment d’aquests 35 anys.

Antoni Poveda, Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí ha recordat que el 3 d’abril del 1979 va ser “un dia ple d’esperances i d’il·lusió on la majoria de ciutadans de la nostra comarca van dipositar la seva confiança en els i les socialistes”. Poveda també ha recordat que les ciutats “tenien grans mancances i la ciutadania patia greus deficiències. Era una etapa que també vivíem una gran crisi. Una situació contra la qual els i les socialistes van lluitar, treballant amb polítiques d’esquerres defensant la dignitat i els drets de les persones.”

Poveda també ha explicat “que ara les polítiques conservadores de CiU i la nova llei de reforma de l’administració pública del PP, tornen a posar en perill els nostres drets i aquestes ciutats on les persones tenen un espai social on es garanteix la seva qualitat de vida.”

A més, Poveda ha agraït la feina feta als presents, reconeixent i admirant la seva tasca al davant dels diferents ajuntaments doncs “gràcies a tots vosaltres tenim les ciutats i la comarca que tenim”. D’altra banda, ha recordat que tant la societat catalana, com el panorama polític en general viu una situació molt complicada en aquests moments i per això ha demanat als antics alcaldes i alcaldesses presents que “continuïn lluitant i treballant per fer un futur millor, doncs un alcalde/essa és un punt de referència a les nostres agrupacions i a les nostres ciutats i ha d’ajudar a donar tranquil·litat i suport”. “Sou història d’aquest partit, d’aquesta comarca, en passat però també en present perquè tots i totes hem d’ajudar a recuperar la importància i consolidar el projecte socialista, que no és una altra cosa que un projecte que treballa per les persones que més ho necessiten”, ha declarat Poveda.

Per últim el Primer Secretari ha convidat als presents a reunir-se cada any per posar en valor aquesta data de conquista democràtica i de treball al servei de la ciutadania, que els i les socialistes fem dia a dia a les nostres ciutats i a la comarca.

 
Redacció / Foto: PSC del Baix Llobregat