Ciutadans de Cornellà lamenta el boicot a l’acte del 35è aniversari dels ajuntaments democràtics

Imprimeix
El responsable del grup local Jorge García Mulet considera que “han d'existir responsabilitats davant aquest tipus d'acció”.
La commemoració del trenta-cinquè aniversari dels ajuntaments democràtics, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà a l’Auditori divendres passat, va finalitzar amb polèmica. Les tres corals cornellanenques que tancaven l’acte van exhibir d’estelades durant la seva actuació i, al mateix temps, entre el públic assistent es va cridar a favor de la independència. Uns fets que van provocar la marxa dels dirigents del Partit Popular i diverses persones del públic com a mesura de protesta.  

El grup local de Ciutadans (C’s) de Cornellà ha volgut condemnar els fets.“Volem denunciar aquesta acció perquè en un acte tan important per a la democràcia, no es pot treure elements per anar contra la convivència”, explica Jorge García Mulet, responsable del grup local de C’s.“L’acte no tenia la finalitat de voler fer política, era un acte per reconèixer una feina a tots els regidors que han estat presents en el consistori municipal en els darrers 35 anys. A més, el cant de la senyera no té res a veure amb les banderes estelades que es van mostrar, han d’existir responsabilitats davant aquest tipus d’acció”, ha manifestat el responsable del grup local. Finalment, García Mulet també lamenta que “no s’hagi fet ni un minut de silenci a Adolfo Suárez ni cap menció per part de l’Ajuntament, tenint en compte que va ser una persona que ha fet molt per la democràcia i en conseqüència que existeixin ajuntaments democràtics.”

Redacció / Foto: C’s Cornellà