Salvador Esteve es reunirà demà amb els alcaldes del Baix Llobregat

Imprimeix
Explicarà el suport econòmic i tècnic que la Diputació de Barcelona destinarà a la comarca així com les principals novetats del Catàleg de serveis 2014.
El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el vicepresident tercer i diputat per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer, explicaran amb detall tant l'oferta del Catàleg de serveis 2014 així com totes les inversions que s'han realitzat a la comarca des de l'inici de mandat. En aquesta ocasió, el president de la Diputació estarà acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera.

Nou Catàleg
La Diputació de Barcelona presenta el nou Catàleg de serveis 2014 que, amb un pressupost de 53,9 milions d’euros, s'incrementa un 32% respecte al de l'any passat. Són 217 recursos que es posen a disposició dels ajuntaments i ens locals de la demarcació perquè puguin oferir uns serveis de qualitat als ciutadans.

A partir de l'oferta prevista al Catàleg, els ens locals presenten les corresponents sol·licituds, que es valoren tècnicament i, amb posterioritat, es procedeix a la concessió dels ajuts, amb caràcter general, en funció de la qualitat tècnica dels projectes locals i de la disponibilitat de recursos amb què compta la Diputació.

Redacció / Foto: Diba