Trobada de treball d’ICV-EUiA-EPM a Santa Coloma de Cervelló

Imprimeix
Participaran els principals líders de les tres formacions polítiques on debatran l’estratègia a seguir de cara a les pròximes eleccions municipals de 2015.
El Teatre Fontova-Ateneu Unió de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló serà escenari, demà 15 de febrer, d’una trobada de treball d’ICV-EUiA-EPM amb l’objectiu de compartir “experiències, bones pràctiques i visió de futur amb alcaldes, regidors, regidores i, companys i companyes que desenvolupen la seva militància i activisme des dels municipis”. Hi haurà quatre punts en el programa de treball: Anàlisi de la situació als municipis, nous escenaris municipals de lluita i proposta, com marquem la diferència des dels ajuntaments? i conclusions i estratègia per al 2015. La Trobada tindrà com a denominació “Des del Baix Llobregat, Construint Alternatives, A Peu de Carrer”.

Els participants
Hi participaran alcaldes (Gerard Segú –alcalde de Santa Coloma de Cervelló-, Jordi San José –alcalde de Sant Feliu de Llobregat- i Lluís Tejedor –alcalde del Prat de Llobregat-), regidors i regidores com Lourdes Carreras –Castelldefes-, Iván Arcas –Molins de Rei-, Olímpia Sánchez –Esparreguera-, Elena Embuena –Sant Joan Despí-, Francesc Rosa –Olesa de Montserrat-, Luis Pérez –Sant Boi de Llobregat-), diputades parlamentàries d’ICV-EUiA, Lorena Vicioso i Marta Ribas; Arnau Funes, diputat de la Diputació de Barcelona així com el president de l’EPM, José Antonio Rubio, Sergio Gómez, coordinador EUiA Baix Llobregat i Candela López, coordinadora ICV Baix Llobregat.

Redacció / Foto: ICV