David Parada: “La decisió de destituir Josep Anglada ha tingut el suport dels militants, afiliats i regidors de la comarca”

Imprimeix
El president del Baix Llobregat de PXC i secretari d’organització va ser un dels impulsors de la decisió. 
Aquest passat dissabte, el Consell Executiu de Plataforma per Catalunya va decidir destituir el fundador i fins ara president de la formació política, Josep Anglada, per "les deficiències en la gestió". En un comunicat, va anunciar que el rellevarà Xavier Simó -fins ara ocupava la vicepresidència- fins a la celebració del proper congrés que està revist que se celebri aquesta tardor.

David Parada, secretari d’organització, president de PXC al Baix Llobregat i regidor a Sant Boi de Llobregat, va ser un dels quinze membres del Consell Executiu presents a la reunió a L’Hospitalet de Llobregat que va aprovar la proposta: “És una decisió irrevocable i, a més, la proposta estava contemplada a l’article 17.e dels Estatuts acordant-se amb les 3/5 parts necessàries”. D’altra banda, Parada explica que la decisió “ha tingut el suport dels militants, afiliats i regidors del Baix Llobregat” i afegeix que “considero que a mitjà termini la decisió serà molt positiva per al partit. Seguirem defensant el programa electoral de les darreres eleccions municipals i continuarem fent-ho amb arguments i respecte a les altres posicions polítiques.”

Actualment PXC del Baix Llobregat té un total de vuit regidors a la comarca: Tres a Sant Boi de Llobregat, i un a Viladecans, Sant Andreu de la Barca, Esparreguera, Abrera i Olesa de Montserrat.

Redacció / Foto: PXC