C’s de Gavà atribueix la sortida de Balsera de l'alcaldia a les tensions internes del PSC local

Imprimeix
Miguel Ángel Ibáñez, regidor de Ciutadans, recorda que “Didac Pestanya també va dimitir abans d’acabar la seva legislatura”.
Les primeres reaccions dels grups municipals a l’oposició, després que Joaquim Balsera anunciés ahir la seva renuncia a l'alcaldia de Gavà, no s’han fet esperar. El regidor de Ciutadans (C’s) i membre del Comitè Executiu de C’s, Miguel Ángel Ibáñez, ha atribuït la dimissió de l'alcalde a “motius personals però també a les tensions internes del PSC en el municipi”. Ibáñez ha manifestat que la sortida accelerada de l'alcaldia és un clàssic entre els socialistes gavanencs” i ha recordat que “ja van actuar de la mateixa forma amb l'anterior alcalde Dídac Pestanya que també va dimitir abans d'acabar la seva legislatura”.

Ibáñez ha sostingut que la sortida de Balsera del consistori “no acabarà amb els problemes reals dels veïns, ni amb els problemes interns dels socialistes de Gavà” i ha assegurat que el grup municipal de C’s “seguirà treballat per oferir una oposició responsable i una alternativa a la coalició PSC- ICV-EUiA”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà