El Ple de Sant Just aprova dues mocions entorn al dret a decidir

Aprova també una moció contar la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local.
Amb els vots a favor de l'Equip de Govern -PSC, ICV-EUiA, Junts per Sant Just- i CiU es va aprovar la moció a favor de la data i la pregunta per a la consulta sobre el futur de Catalunya que es va presentar en la sessió plenària. La moció també reclama que el Govern de la Generalitat busqui el diàleg i el pacte amb el govern espanyol per tal de fer possible la consulta dins d'un marc legal.

La segona moció -presentada per Junts per Sant Just- referent a l'adhesió de l’Ajuntament a la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat també es va aprovar amb els vots a favor de Junts per Sant Just, ICV-EUiA i CiU; l'abstenció del PSC, i els vots en contra de PP i Via Democràtica. 

D’altra banda, la moció contra la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local va comptar amb el suport de l'Equip de Govern i CiU, l'abstenció de VD i el vot en contra del PP. Aquesta llei, que va entrar en vigor el 27 de desembre de 2013, reforma dràsticament les competències dels Ajuntaments i condiciona el nombre de serveis que poden prestar en funció de la població censada i del compliment de les normes de sostenibilitat financera.

En el Ple d'aquest mes també es va donar compte de la resolució d'alcaldia de l'11 de desembre de 2013, la qual determina l'objectiu de reducció de consum energètic per a l'any 2014. Aquest objectiu -per al conjunt dels serveis municipals- serà d'un 5% respecte al consum de 2013.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix