Molins de Rei mantindrà aquest any les subvencions a les entitats

Durant el Ple també es va aprovar una moció per instar a RENFE a l’adequació dels accessos a l’estació.


El Ple municipal ha votat a favor la proposta de bases per a la concessió d’ajuts a entitats i associacions sense ànim de lucre del municipi. D’aquesta manera es mantindran les aportacions municipals per aquest any 2014 i podran continuar tirant endavant els seus projectes amb el mateix suport municipal que han rebut fins ara.

D’altra banda, l’equip de govern també ha aprofitat el ple de la corporació per explicar en quin punt es troba l’estudi que ha encetat per saber quin és el parc d’habitatges propietat d’entitats financeres que porten molts mesos buits. Els primers resultats del cens apunten a què els pisos que hi ha a Molins de Rei en aquestes circumstàncies no arriben a la desena.

El Ple municipal també ha llegit una declaració institucional de l’Associació de Municipis per la Independència de suport a la consulta per la independència que s’ha de celebrar el 9 de novembre. A més s’ha aprovat una proposició d’alcaldia d’adhesió a la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat; una moció de suport a Acció Cultural del País Valencià i a l’arribada de les emissions de Catalunya Ràdio i TV3 al País Valencià; i una moció per instar a RENFE a l’adequació dels accessos a l’estació de Molins de Rei.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix