L’Ajuntament de Sant Climent dóna suport institucional a la consulta

Imprimeix
Totes les forces polítiques amb representació municipal es van adherir a la declaració signada.
Davant l’anunci de la propera celebració de la consulta sobre el futur nacional de Catalunya l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat s’hi sumava ahir als suports a la iniciativa a través d’una declaració institucional signada per tots els grups amb representació municipal.

Al text de la mateixa els representants climentons fan una “crida a la ciutadania a què participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí”. El text serà lliurat al govern de la Generalitat de Catalunya, a assemblea.cat, Omnium Cultural, a l’Associació de Municipis per la Independència i a les entitats municipalistes en el seu conjunt.

Posteriorment a l'acte de signatura, l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra, va manifestar que “entenem que el suport a la consulta és, a més d’un suport a la voluntat majoritària d’una nació per decidir el seu propi futur, un acte de democràcia en el seu sentit més ampli. Hem d’entendre i fer entendre que per sobre de qualsevol altre consideració s’ha de tenir en compta la decisió d’un poble i que l’obligació de les administracions és buscar vies per a donar-li veu”.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat