ICV de Molins de Rei fa un canvi generacional en la seva direcció

Mercè Ferrer i Rafael Bellido són els nous coordinadors de l’agrupació local en substitució d’Ivan Arcas.

L’agrupació local d’ICV de Molins de Rei compta amb dos nous coordinadors. Es tracten de Mercè Ferrer i Rafael Bellido. Es tracta d’un canvi generacional després que l’assemblea ho aprovés després d’una votació que va donar com a resultat trenta vots a favor i un en blanc. D’aquesta manera Ferrer i Bellido substituiran al càrrec Ivan Arcs que, però, continuarà com a regidor a l’Ajuntament i a l’executiva de la formació ecosocialista. L’objectiu dels dos nous coordinadors en confeccionar un programa electoral que engresqui a la ciutadania per a recuperar l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals que s’han de celebrar el 2015.

D’altra banda, Lluís Carrasco i Sergi Conde, regidors a l’Ajuntament de Molins de Rei d’ICV, seran els nous portaveus. Els regidos faran les funcions que ara exercia Ivan Arcas, que cal recordar va ser alcalde de l’ajuntament baixllobregatí durant sis anys.

Redacció / Foto: PH


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix