PxC d’Esplugues denuncia quinze establiments que “incompleixen la llei”

Imprimeix
Aquesta iniciativa està emmarcada en una campanya col·lectiva que s’ha dut a terme en altres poblacions de Catalunya.

L'agrupació local de Plataforma per Catalunya a Esplugues de Llobregat ha denunciat a 15 establiments regentats per immigrants que no van respectar l'obligació de romandre tancats el passat 25 de desembre, dia de Nadal. La iniciativa està emmarcada en una denúncia col·lectiva que s'ha dut a terme també en altres poblacions de tota Catalunya en les quals Plataforma per Catalunya (PxC) compta amb representació, i que es posa en pràctica des de fa diversos anys. En el cas concret d'Esplugues -segons el partit polític- la majoria dels comerços infractors són reincidents i ja havien estat denunciats en anteriors ocasions per infringir la mateixa normativa.

El delegat local de Plataforma per Catalunya, Jaime Padilla, ha manifestat que aquesta reiteració posa de manifest que les lleis “existeixen, però no hi ha voluntat política per fer-les complir". Padilla ha expressat el seu compromís de "seguir denunciant la competència deslleial i la permissivitat amb els qui burlen unes normes que han de ser d'obligat compliment per a tots".

El representant de la formació, que concorrerà com a cap de llista a Esplugues a les properes eleccions municipals de 2015, ha advertit que farà un seguiment de les denúncies per comprovar si l'Ajuntament sanciona als comerços denunciats o “li tremola el pols i permet que incompleixin la llei.”

Redacció / Foto: PxC Esplugues