El PSC ja té candidat per l’alcaldia de Cervelló

Imprimeix
Es tracta de José Ignacio Aparicio, que ha estat escollit amb un 79,48% dels vots després de la celebració d’unes eleccions primàries.
José Ignacio Aparicio serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Cervelló a les properes eleccions municipals que se celebraran d’aquí a dos anys. L'agrupació dels socialistes d’aquest municipi del Baix Llobregat van celebrar un procés d'eleccions primàries durant tot el dia, on es van presentar tres candidats: José Ignacio Aparicio, Rosaura Serra i José Luis Jiménez. Els resultats finals van ser clars en donar un 79,48€ dels vots a Aparicio, sent així escollit per l'agrupació com el nou cap de llista i candidat a les eleccions municipals de Cervelló el pròxim 2015.

Actualment és el Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat Federació PSC Baix Llobregat i Secretari d'Organització i Comunicació l’Agrupació de Cervelló. Llicenciat en Periodisme i Publicitat, té un postgrau en Comunicació Política. Treballa a l’Ajuntament de Sant Joan Despí, i forma part de l'AMPA de l'Institut de Cervelló.

Redacció / Foto: PSC