El PSC ja té candidat per l’alcaldia de Cervelló

Es tracta de José Ignacio Aparicio, que ha estat escollit amb un 79,48% dels vots després de la celebració d’unes eleccions primàries.
José Ignacio Aparicio serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Cervelló a les properes eleccions municipals que se celebraran d’aquí a dos anys. L'agrupació dels socialistes d’aquest municipi del Baix Llobregat van celebrar un procés d'eleccions primàries durant tot el dia, on es van presentar tres candidats: José Ignacio Aparicio, Rosaura Serra i José Luis Jiménez. Els resultats finals van ser clars en donar un 79,48€ dels vots a Aparicio, sent així escollit per l'agrupació com el nou cap de llista i candidat a les eleccions municipals de Cervelló el pròxim 2015.

Actualment és el Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat Federació PSC Baix Llobregat i Secretari d'Organització i Comunicació l’Agrupació de Cervelló. Llicenciat en Periodisme i Publicitat, té un postgrau en Comunicació Política. Treballa a l’Ajuntament de Sant Joan Despí, i forma part de l'AMPA de l'Institut de Cervelló.

Redacció / Foto: PSC


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix