Isabel Peris, nova presidenta d’ERC de Sant Andreu de la Barca

Imprimeix
Jordi Albert i Caballero serà el portaveu del grup municipal en una executiva que també s’ha renovat.

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Andreu de la Barca té nova presidenta. Es tracta d’Isabel Peris, que a partir d’ara serà el cap visible d’aquesta formació política al municipi. Una decisió que es va aprovar pràcticament per unanimitat i en un acte que es va realitzar al Cafè del Casino d’aquesta localitat baixllobregatina.

De fet, Isabel Peris ja exercia com a presidenta fet que s’ha encarregat de confirmar-ho a Ràdio Sant Andreu de la Barca on ha explicat que “ha estat una manera de fer-ho oficial” i va afegir que “estic contenta perquè tothom ha dipositat la confiança en mi perquè el representi. És tot un honor”. A més, la nova presidenta comenta que ERC té “un munt de fronts oberts. Per una banda hi ha eleccions al 2015, i estem treballant molt a peu de carrer per a veure les necessitats dels ciutadans i per fer que la seva vida sigui la més confortable possible. Per alta banda també hi ha el repte engrescador de la consulta del pròxim any per la independència de Catalunya. Traballarem en els dos fronts.”

A més l’executiva s’ha renovat també. La resta de membres escollits són els següents: Secretaria d’Organització (Miguel Viles), Secretaria d’Imatge i Comunicació (Joan Jansana), Secretaria de Finances (Sebastià Santos), Secretaria de Política Municipal (David Solsona), Secretaria de la Dona (Isabel Peris), Secretaria de Política econòmica i laboral (Leo Guimerà), Secretaria d’Acció social (Christian Calaf), Secretaria d’ Acció política i Entorn (Marc Giribet), Secretaria d’Acció ciutadana (Xavi Suñé), Portaveu grup municipal (Jordi Albert i Caballero) i Portaveu JERC-SAB (Christian Calaf).

Redacció / Foto: ERC