El CDC trenca el pacte de govern amb el PP a Castelldefels

Imprimeix
El govern popular queda en minoria tot i que la formació nacionalista encara no ho ha comunicat a l’Ajuntament. Els regidors de CDC, Francisco Javier Amate i Santiago Barona, han decidit abandonar el govern de Castelldefels, on formaven coalició des del 2011 amb el PPC, junt amb un tercer regidor d’UDC, i el grup independent AVVIC.

Francisco Javier Amate exercia com a primer Tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i Esports, mentre que Santiago Barona ocupava el càrrec de tercer Tinent d’alcalde i era regidor d’Educació, Igualtat, Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació i Polítiques d’Estalvi i Sostenibilitat.

La formació política local nacionalista ho va decidir ahir dimecres al vespre a causa de les desavinences amb els populars en temes locals i sense comptar amb el regidor d’UDC que, actualment, encara no se sap quina decisió prendrà. La seva marxa se suma a la que van fer a l’abril la cap de llista de la coalició, Anna Maria Pérez, i un cinquè regidor, Albert Pérez.

L’anunci, que segons fonts municipals encara no s’ha comunicat oficialment a l’Ajuntament, deixa el govern popular de Manuel Reyes en minoria amb 10 de 25 regidors.

Redacció / Foto: AC