Les entitats de Sant Climent, a favor del Dret a Decidir

Imprimeix
L’alcalde de la localitat, Isidre Sierra, va lliurar les signatures al conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, va lliurar en mà al conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, les signatures d’adhesió del teixit associatiu local al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Les 31 entitats i associacions amb les quals compta el municipi han mostrat d’aquesta manera, en la seva totalitat, el seu suport al pacte. Un fet que, el mateix alcalde ha volgut destacar assegurant que “més enllà del compromís dels representants electes amb el procés obert cap a la consulta, existeix un compromís de la societat en general com ho demostra la resposta massiva que a Sant Climent han donat les associacions.”

L’acte de la signatura es va escenificar el passat 10 de setembre. Prèviament a la diada el municipi celebrava els seus actes institucionals per a facilitar la participació dels veïns i veïnes a la Via Catalana i, entre aquests, tenia lloc la signatura al saló de plens del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Redacció / Foto: ASCLL