Pere Navarro ha visitat Vallirana i Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix
El primer secretari del PSC ha dit que “la variant de Vallirana ha de ser una prioritat” i “soterrar les vies de Sant Feliu ha quedat en un calaix”.

Avui divendres, el primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialista, Pere Navarro, ha visitat les poblacions de Vallirana i Sant Feliu de Llobregat, on ha participat en diferents actes i reunions amb càrrecs públics i orgànics de la federació socialista.

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, ha donat la benvinguda al municipi Primer Secretari del PSC en una recepció institucional a l’Ajuntament i ha signat el llibre d’honor. Pere Navarro ha volgut conèixer la situació de les obres de la variant, l’afectació de l’incendi que va patir el municipi el mes de juliol, i les reivindicacions del consistori per formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. “La variant de Vallirana ha de ser una prioritat per a l’Ajuntament de Vallirana i també per a Catalunya. És per aquest motiu que nosaltres, des del Congrés dels Diputats, demanarem al Govern de la Generalitat que faci costat a aquesta institució per aconseguir-ho”, ha manifestat Navarro.

Més tard, a Sant Feliu de Llobregat, el primer secretari del PSC ha reivindicat la “feina feta pels governs d’esquerres a Catalunya i Espanya per tal de soterrar les vies de ferrocarrils al pas per aquesta població”. Aquest projecte ha quedat en un calaix –ha denunciat- i nosaltres continuarem reclamant que surti d’aquest calaix i tiri endavant”. Unes declaracions que les va fer al pas a nivell de RENFE d’aquesta la localitat davant dels mitjans de comunicació.

Zaragoza presenta la dimissió

D’altra banda, el molinenc José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats i fins ara membre de l’executiva del PSOE, va dimitir del seu  càrrec del partit després de fer-se pública la seva implicació en el cas d’espionatge de l’empresa Método 3. Zaragoza nega haver utilitzat cap instrument il·legal.

Redacció / Foto: AV