Pere Navarro ha visitat Vallirana i Sant Feliu de Llobregat

El primer secretari del PSC ha dit que “la variant de Vallirana ha de ser una prioritat” i “soterrar les vies de Sant Feliu ha quedat en un calaix”.

Avui divendres, el primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialista, Pere Navarro, ha visitat les poblacions de Vallirana i Sant Feliu de Llobregat, on ha participat en diferents actes i reunions amb càrrecs públics i orgànics de la federació socialista.

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, ha donat la benvinguda al municipi Primer Secretari del PSC en una recepció institucional a l’Ajuntament i ha signat el llibre d’honor. Pere Navarro ha volgut conèixer la situació de les obres de la variant, l’afectació de l’incendi que va patir el municipi el mes de juliol, i les reivindicacions del consistori per formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. “La variant de Vallirana ha de ser una prioritat per a l’Ajuntament de Vallirana i també per a Catalunya. És per aquest motiu que nosaltres, des del Congrés dels Diputats, demanarem al Govern de la Generalitat que faci costat a aquesta institució per aconseguir-ho”, ha manifestat Navarro.

Més tard, a Sant Feliu de Llobregat, el primer secretari del PSC ha reivindicat la “feina feta pels governs d’esquerres a Catalunya i Espanya per tal de soterrar les vies de ferrocarrils al pas per aquesta població”. Aquest projecte ha quedat en un calaix –ha denunciat- i nosaltres continuarem reclamant que surti d’aquest calaix i tiri endavant”. Unes declaracions que les va fer al pas a nivell de RENFE d’aquesta la localitat davant dels mitjans de comunicació.

Zaragoza presenta la dimissió

D’altra banda, el molinenc José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés dels Diputats i fins ara membre de l’executiva del PSOE, va dimitir del seu  càrrec del partit després de fer-se pública la seva implicació en el cas d’espionatge de l’empresa Método 3. Zaragoza nega haver utilitzat cap instrument il·legal.

Redacció / Foto: AV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix