El Ple de Viladecans demana l'obertura de l'ambulatori Mas Font

Imprimeix

El text demana la “ràpida obertura” del centre i mostra “la discrepància profunda” de l'Ajuntament per la durada de les actuacions que han provocat el tancament del servei durant al menys dues setmanes. Denuncia, a més la falta d'informació oficial, ja que, “a data d'avui -25 de juliol- no comptem amb un comunicat oficial per part del departament de salut de la Generalitat”.

Suport unànime

La moció, presentada per l'equip de Govern amb caràcter d'urgència, va rebre el suport unànime dels regidors viladecanencs.

El Ple viladecanenc denuncia que el tancament durant 15 dies del CAP “està comportant molta incomoditat als veïns i veïnes de la nostra ciutat, sumat a que la gestió de la informació ha estat massa lenta i a l'especial sensibilitat amb la qual actualment la nostra població viu les incidències envers els equipaments de salut”.

Per aquesta raó,  “creiem necessari elevar la queixa continuada de ciutadans i ciutadanes mitjançant aquesta declaració, que té com objectiu la ràpida obertura de l'equipament Ambulatori Mas Font”, assenyala el text.

Redacció | Foto de Carlos Ruiz, alcalde: Arxiu