Molins de Rei refusa l’outlet i tanca l’any estalviant 1,6 milions

Fonts municipals han assegurat que aquest balanç, aprovat en el darrer Ple del mes de juny, confirma una “evolució positiva de les finances municipals i compleix les previsions efectuades”.

A més, les fonts han afegit que una “priorització de la bona gestió econòmica” és l’objectiu del Consistori, ja que “permet equilibrar els comptes, garantir el finançament dels serveis municipals, eixugar deute i seguir millorant el pagament dels proveïdors”.

El Ple també va centrar-se en l’adhesió al manifest En Defensa del Baix Llobregat: el Baix Llobregat per la unitat històrica, territorial, social, cultural i econòmica, per reivindicar el manteniment de la comarca davant dels projectes de reforma de l’administració local per part del Govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya.

Molins de Rei també ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament i de sensibilització per al 2013, tot mantenint el compromís municipal de garantir el finançament de projectes solidaris amb el tercer món.

Comerç local

La resta de mocions que es van aprovar van ser una moció conjunta en defensa del model de comerç local arran de la possible implantació d’un outlet a Viladecans; sobre la detenció al Raval (Barcelona) d’un periodista del gabinet de comunicació del partit polític EUiA; a favor del model de comerç urbà integrador al model de País, i en defensa del col.lectiu Lèsbic, Gai, Transexual i Bisexual.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix