L’alcalde de Sant Boi es posiciona contra l'outlet de Viladecans

Imprimeix

Els grups municipals del PSC i d'ICV-EUiA de Sant Boi, integrants de l'equip de govern al Consistori, demanen a la Generalitat que "reconsideri" l'impacte que tindrà la gran superfície, ja que entenen que pot destruïr centenars de llocs de treball al petit comerç urbà de la localitat.

La moció reclama al Govern que “vetlli per reservar els espais per al desenvolupament productiu i industrial, que genera riquesa i llocs de treball al territori".

Centres comercials

A més, el document exigeix que el sòl industrial de l'entorn no es destini a grans superfícies comercials en una zona que és la de més densitat de centres comercials de tot Catalunya: Eroski, Ànec Blau, Splau, BarnaSud, Corte Inglés, etc.

PSC i ICV-EUiA recorden que Sant Boi compta, només al casc urbà, amb més de 1.500 establiments comercials que donen feina a 6.200 persones.

A més, subratllen el paper del comerç de proximitat com a cohesionador del municipio, tal com ha publicitat l’Ajuntament en alguna de les últimes campanyes de marketing municipal.

Crítiques de Bosch

La moció arriba 10 dies després que l'alcalde de Sant Boi mostrés les seves reticències cap a l’outlet.

Redacció | Foto: Arxiu