CiU susbtitueix el PSC a l’Alcaldia de Molins de Rei

Casals, primer alcalde conservador i obertament nacionalista en la Història de Molins de Rei, ha promès el càrrec “sense renunciar al dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya”.

Les seves primeres paraules com a alcalde han estat d’agraïment per haver assolit “el millor per a un polític: ser alcalde de la seva vila”, un municipi que, segons ha afegit, és “el seu objectiu polític únic” i ha de convertir-se en  “referent en els reptes nacionals del país per exercir el dret a decidir a través d’un procés que ens enforteixi i ens uneixi a tots els vilatans, sense excloure ningú”.

De la seva banda, Xavi Paz, que a partir d’ara serà primer tinent d’alcalde i president de l’Àrea de servei a les persones, ha assenyalat que “haver estat alcalde m’ha permès descobrir millor l’enorme potencial de Molins de Rei i la seva gent”.

Paz passa a un segon pla

“El meu objectiu ha estat i seguirà sent que les persones no paguin els plats trencats de la crisi, que la superem sense fractura social, més cohesionats”, ha afegit, distanciat del discurs patriòtic de Casals.

Fonts municipals han informat que, en els propers dies, el Consistori farà públic el nou cartipàs municipal, que “no patirà grans canvis al capdavant de les regidories”.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix