Reclamen la reforma de l’Hospital de Viladecans

Imprimeix

El portaveu d’aquest grup municipal, Sergio García, ha defensat que l'Hospital de Viladecans dóna cobertura a més de 187.000 ciutadans de les poblacions de Viladecans, Castelldefels, Gavà, Begues i Sant Climent de Llobregat, “sense comptar amb altres pacients derivats de hospitals com el de Sant Boi ".

Tot i que el centre sanitari “va ser construït per a atendre a 15.000 pacients el 1953, no ha patit cap modificació en tots aquests anys”, ha indicat García. “Només la sala de consultes externes i urgències", ha afegit.

La moció del Partit Popular va recollir els suggeriments de tots els grups municipals. "L'hostilitat, l'enfrontament, la desavinença i el populisme no ens porta a cap lloc, mentre que els acords, els consensos, les aliances i les accions com aquesta són les que portaran a millorar el dia a dia dels ciutadans”, ha manifestat García.

85 milions

Es tracta d'una inversió de 85 milions que es troba actualment en via morta després de ser paralitzada per sorpresa fa dos anys. Els ajuntaments de Castelldefels, Viladecans i Gavà estan compromesos a fer tot el possible perquè la rehabilitació del vell centre, conegut històricament com Sant Llorenç i que dóna servei a prop de 200.000 persones de mitja dotzena de municipis, sigui una realitat.

 Redacció | Foto: Arxiu