La interventora de Pallejà denuncia l'alcalde per assetjament laboral

Imprimeix

Divendres passat, en el marc d’una tensa reunió celebrada a les 13.45 hores a la sala de plens, desenes de treballadors van demanar explicacions a Vigatà, a qui responsabilizaven de la paralització dels pagaments de les nòmines del mes de febrer. Van argumentar que l'alcalde, absent a l'acte, els havia assegurat aquell mateix matí que ell va ordenar el pagament sense que Vigatà donés el vistiplau.

“Totalment irregular”

La pressió sobre la interventora va ser enorme, segons fonts presents a la freunió, però ella va negar ser la responsable de la intervenció de les nòmines de la plantilla de l’Ajuntament.

En la seva denúncia, Vigatà defensa que va ser Álvarez qui va prendre la decisió "injusta, il·legal i arbitrària" de paralitzar el cobrament de la nòmina de tot el personal.

Vigatà defensa en la seva denúncia que només vol frenar la retribució "totalment irregular" d'un únic treballador, segons ha publicat El Mundo.

Segons la interventora, que és la cinquena persona que ocupa aquest càrrec en només els últims tres anys, tot és una maniobra de l'alcalde per aïllar-la dins l'Ajuntament.

Enfrontats

Álvarez i Vigatà estan enfrontats des que aquesta l'acusés el maig del 2012 de "voler silenciar" un cas de suposat assetjament sexual en què es va veure afectada i que va suposar que l’alcalde anunciés el cessament del gerent municipal.

L'alcalde també va anunciar llavors la suspensió de sou i feina a Vigatà per aquestes crítiques, però recentment s'ha vist obligat a readmetre-la.

Vigatà ha denunciat Álvarez per "haver difós" que fos ella qui va paralitzar les nòmines. La interventora l'acusa de divulgar falsedats que afecten la seva honorabilitat.

La secretària municipal va realitzar divendres passat un nou informe que va permetre els empleats municipals cobrar les seves nòmines.

Redacció | Foto: Arxiu