Cares noves al PSC de quatre municipis del Baix Llobregat

Imprimeix

Els quatre nous líders del PSC a El Prat de Llobregat (Juan Pedro Pérez Castro), Santa Coloma de Cervelló (Lourdes Ruiz), Esparreguera (Eduard Rivas)  i Olesa de Montserrat (Juan Miguel Flores) són persones d’entre 28 i 40 anys, han informat les citades fonts.

Juan Pedro Pérez Castro, nou portaveu d’El Prat, té 34 anys i és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Pérez substitueix al càrrec a José García, portaveu durant els darrers 13 anys i que continua com a regidor i tinent alcalde a l’Ajuntament d’El Prat.

Juan Miguel Flores, portaveu a Olesa de Montserrat, té 40 anys i treballa al sector químic. Substitueix al càrrec a Jaume Monné, portaveu a la darrera legislatura i anterior acalde d'Olesa de Montserrat.

Esparreguera: 28 anys

Eduard Rivas té 28 anys, Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Substitueix a l’anterior alcaldessa, Paca Fosalba. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, treballa al Parlament Europeu com a assessor parlamentari.

A Santa Coloma de Cervelló, Lourdes Ruiz, de 30 anys, substitueix al càrrec a Ferràn Garcés. Treballa a l’administració local. Actualment es troba cursant la diplomatura de Treball Social. Dintre dels òrgans del partit dels socialistes, Ruiz és secretària d’Organització de l’Agrupació Local.

Redacció | Foto: PSC del Baix Llobregat