Cares noves al PSC de quatre municipis del Baix Llobregat

Els quatre nous líders del PSC a El Prat de Llobregat (Juan Pedro Pérez Castro), Santa Coloma de Cervelló (Lourdes Ruiz), Esparreguera (Eduard Rivas)  i Olesa de Montserrat (Juan Miguel Flores) són persones d’entre 28 i 40 anys, han informat les citades fonts.

Juan Pedro Pérez Castro, nou portaveu d’El Prat, té 34 anys i és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Pérez substitueix al càrrec a José García, portaveu durant els darrers 13 anys i que continua com a regidor i tinent alcalde a l’Ajuntament d’El Prat.

Juan Miguel Flores, portaveu a Olesa de Montserrat, té 40 anys i treballa al sector químic. Substitueix al càrrec a Jaume Monné, portaveu a la darrera legislatura i anterior acalde d'Olesa de Montserrat.

Esparreguera: 28 anys

Eduard Rivas té 28 anys, Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Substitueix a l’anterior alcaldessa, Paca Fosalba. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, treballa al Parlament Europeu com a assessor parlamentari.

A Santa Coloma de Cervelló, Lourdes Ruiz, de 30 anys, substitueix al càrrec a Ferràn Garcés. Treballa a l’administració local. Actualment es troba cursant la diplomatura de Treball Social. Dintre dels òrgans del partit dels socialistes, Ruiz és secretària d’Organització de l’Agrupació Local.

Redacció | Foto: PSC del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix