Monteagudo i Cifuentes dimiteixen com a regidors pratencs

Imprimeix

Els dos integrants del grup municipal Jóvenes y Pensionistas Decidimos han decidit renunciar als seus càrrecs per motius laborals i el partit s’ha afanyat a desmentir que la causa ha estat per un conflicte intern

Jorge Monteagudo i Mario Cifuentes, regidors de Jóvenes y Pensionistas Decidimos, han decidit per sorpresa dimitir dels seus càrrecs, segons ha avançat el Periòdic Delta. Vuit mesos després d’entrar al consistori pratenc han decidit deixar el món de la política per motius, segons explica Cifuentes, personals. 

monty

Des del grup municipal s’ha afanyat a dir que la causa de la seva decisió no te a veure amb cap conflicte intern entre els regidors i la militància. Segons explica Pedro Serra, president del partit, al Periòdic Delta “no existeix cap crisi al partit ni cap polèmica interna. És sorprenent que els tots dimiteixin alhora, però quan em van comentar els seus problemes els vaig demanar que millor així que fer-ho de manera esglaonada i provocar més comentaris”. Serra lamenta que la decisió dels dos regidors arriba ara “quan començaven a gaudir de la política i coneixien més el funcionament de la institució.” 

Així, Isabel Fernández i Agustín Mataró, número 5 i 6 de la llista -no el 3 i 4 que han renunciat a ocupar les vacants per motius laborals i personals- ocuparan, amb gairebé tota probabilitat, els seus llocs.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat de Llobregat-P.D.