Candela López (Comuns), nova diputada en el Congrés

Imprimeix

La castelldefelenca, vicepresidenta tercera a la Diputació de Barcelona, substituirà a Lilith Verstrynge

La presidenta d'En Comú Podem en el Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, va anunciar ahir dissabte que la coordinadora dels comuns i vicepresidenta tercera de la Diputació de Barcelona, Candela López, serà diputada en el Congrés després de la marxa de l'exsecretària d'organització de Podemos Lilith Verstrynge.

Captura de pantalla 2024 01 28 a las 8.25.53

GE26tyTXkAEZMyC

En l'assemblea d'En Comú Podem del Baix Llobregat a Cornellà de Llobregat, va destacar que "és un dia especial també per al Baix Llobregat", comarca on està Castelldefels, municipi del qual López va ser alcaldessa de 2015 a 2017. "És un orgull per a nosaltres i estem convençudes que faràs un treball extraordinari", li va dir a López en el seu discurs.

F ADr73WUAAF Wk

En una publicació en X recollida per Europa Press, Candela López va expressar que assumeix "la responsabilitat amb l'orgull de representar als comuns on sigui necessari". "Sumem esforços i fem créixer el projecte per a millorar la vida de les dones i els homes d'aquest país", va afegir. Amb l'arribada de Candela López a la Cambra, Sumar guanyarà una diputada més entre les seves files, mentre que Podem perdrà a un representant en el Congrés.

Hard Rock i aeroport

En referència al projecte del Hard Rock i de l'ampliació de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Albiach ha reforçat -des de Cornellà de Llobregat- que "s'ha de dir que no a totes les macroinfraestructures" que, segons ella, hipotequen el futur de Catalunya. "Ja vam detenir una vegada l'ampliació de l'aeroport del Prat i el tornarem a fer", va alertar, i va afegir que ho faran conjuntament amb les entitats socials.

GE26tySWEAAB2VD

GE26tyQWQAAGbdl

A més, va destacar que davant aquestes mesures no cal plantejar un enfrontament entre progrés i ecologisme, sinó que "no hi haurà progrés sense ecologisme."

Redacció / Fotos: Arxiu-Cornellà En Comú