ERC-Gavà fa costat al govern municipal per aprovar els pressupostos 2024

Imprimeix

Entre els compromisos que s’han pactat hi ha un estudi fer un pla d’habitatge dotacional i de lloguer públic i un altre per rehabilitar el Centre Cultural

ERC-Gavà signat un pacte amb el govern municipal per votar a favor dels pressupostos del 2024 en la sessió extraordinària del Ple que se celebrarà aquest dijous, 21 de desembre. Segons el document ambdues parts coincideixen en el fet que “Gavà és una ciutat amb una rica història i una ciutadania diversa i activa”, i que volen treballar per “abordar les necessitats i preocupacions de la seva gent, com l’accés a l’habitatge, el foment de la cultura i les arts, i a fer més confortable l’espai públic.”

ERC traspàs rodalies

Entre els aspectes rellevants coincidents hi ha “l’emergència climàtica i l’escalfament global, el desenvolupament i la promoció de l’oci cultural i els problemes per accedir especialment en col·lectius com els joves, les persones amb discapacitat o les famílies”. També es dona importància “la inclusió i l’atenció a la gent gran no autònoma i els hi volem oferir un entorn segur i acollidor, i garantir que rebin l’atenció i els serveis que necessiten.”

JORDI TORT 170220

Segons Jordi Tort, portaveu del govern municipal “és una satisfacció haver pogut signar aquest document en assumptes on coincidim. Les converses amb ERC van començar fa un parell de mesos i el cert és que ha estat fàcil arribar a acords”. D’altra banda, el portaveu d’Esquerra, Miquel Roselló, ha assegurat que “s’ha arribat a compromisos en assumptes que estaven dins el nostre programa electoral i, a més, s’han quantificat que era quelcom que volíem.”

Concreció d’acords

Redacció / Fotos: Aj. Gavà