Joan Capdevila, delegat del Govern de la Generalitat a Madrid

Imprimeix

El martorellenc és llicenciat en veterinària i en la darrera legislatura al Congrés de Diputats espanyol va ocupar la presidència de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme

Joan Capdevila és el nou delegat del Govern de la Generalitat a Madrid. Nascut a Martorell l’any 1965 ha estat diputat al Congrés espanyol des del 2016. Durant l’última legislatura, ha ocupat la presidència de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme. Ha estat portaveu d’ERC a les comissions parlamentàries de Transició Ecològica, Economia i Indústria. En l’última legislatura, ha estat ponent d’una desena de projectes de llei i, durant la XII legislatura del 2016 al 2019, va ser ponent de sis projectes de llei més. Fins al 2016 va exercir de veterinari a l’empresa privada, a més de ser coordinador veterinari de l’oficina comarcal del Baix Llobregat del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

joan capdevila diputat director el mati

Capdevila és llicenciat en Veterinària per la Universitat d’Extremadura. Ha cursat el programa executiu en Governança del Sector Públic d’ESADE i el programa de Lideratge Públic en Emprenedoria i Innovació de Deusto Business School; i ha fet dos cursos de doctorat al Departament de Ciència Política i Administració Pública de la Universitat Internacional de Catalunya.

Va ser el primer director del diari digital El Matí, entre el 2008 i el 2011, i ha estat i és membre de diverses associacions de Martorell.

Redacció / Fotos: Arxiu