El PP de Catalunya inicia el curs polític a Esplugues de Llobregat

Imprimeix

La portaveu popular en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, va defensar ahir dissabte que la dignitat d'Espanya "no s'embeni mai, ni per un grapat de vots"

La portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, va defensar ahir dissabte que la dignitat d'Espanya "no s'embeni mai, ni per un grapat de vots", en referència a les negociacions del PSOE davant una possible investidura del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez. Ho va dir en un acte del partit a Esplugues de Llobregat al costat de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol; l'alcalde de Pontons, Josep Tutusaus; l'alcalde de Castelldefels, Manu Reyes; el regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, i el secretari general del PP a Catalunya, Santi Rodríguez.

esplugues pp 1

Montserrat també va declarar que "Espanya necessita un govern de la majoria d'espanyols i no dirigit per Otegi, Junqueras i Puigdemont" i va afegir que, per a Sánchez, pel poder tot val. Santi Rodríguez va definir el pacte que ofereix Pedro Sánchez per a governar com una confrontació i el pacte d'estat del PP com un "pacte per a la convivència". En aquest sentit, Rodríguez va assegurar que "només amb convivència es pot viure sense confrontacions". "Quan governes t'has de preocupar del dia a dia dels veïns, però també marcar terreny amb altres iniciatives", va afegir Xavier García Albiol.

esplugues pp 2

Manu Reyes va assegurar que Feijóo "sap gestionar bé els recursos públics perquè Espanya torni a ser novament una locomotora a Europa" i ho va definir com un president assenyat i raonable. Va afegir que Pedro Sánchez està "disposat a vendre i a trossejar el país, simplement per mantenir-se en la poltrona".

En la seva intervenció, Sirera va dir que a la gent no li agrada que els polítics no es dediquin "a resoldre els problemes dels ciutadans" i va ratificar el seu compromís amb atendre les necessitats de la gent. A més, Tutusaus va afirmar que el seu govern municipal es dedica a "millorar la vida de les persones" i va felicitar el partit pels resultats de les eleccions municipals i generals.

Redacció / Foto: PP Catalunya