Configurat el nou Govern de l’AMB

Imprimeix

Té un total d'onze vicepresidències i set àrees de govern, cadascuna de les quals compta amb una conselleria delegada centrada en temes particulars

Posteriorment a la constitució del Consell Metropolità, va tenir lloc ahir dijous 27 de juliol el Ple extraordinari de presentació del nou cartipàs de l’AMB per al mandat 2023-2027. El nou Govern té un total d'onze vicepresidències i set àrees de govern, cadascuna de les quals compta amb una conselleria delegada centrada en temes particulars.

Consell dAlcaldes AMB

okBOZXkg

Les quatre vicepresidències institucionals recauran en Belén García (PSC-CP), Isidre Sierra (Junts per Catalunya), Lluís Mijoler (En Comú Podem–Confluència) i Marc Giribet (ERC-AM).

1PuW5YjQ

La Junta de Govern per a aquest mandat estarà formada per disset membres (president i setze consellers i conselleres), amb el repartiment següent: PSC–CP, 9 membres; Junts per Catalunya, 3 membres; En Comú Podem–Confluència, 3 membres; ERC–AM, 2 membres.

En la sessió plenària d’avui també s’han comunicat els portaveus de cada un dels grups polítics que formen part del ple de l’AMB:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redacció / Fotos: AMB