Alberto Núñez Feijóo arranca la campanya electoral a Castelldefels

Imprimeix

El candidat del partit popular va acusar el socialista Pedro Sánchez de “mentir” i va manifestar que vol ser president "de tots els catalans i de tots els espanyols”

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, va acusar ahir dijous al cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, de "mentir" per prometre als ciutadans que portaria a Espanya a l'expresident català Carles Puigdemont quan, segons ha recalcat, el que va prometre és "indultar-ho". Al seu entendre, "torna una altra vegada la mentida sanchista als carrers de Catalunya i d'Espanya". “No és presentable que ens menteixin tant", va proclamar, després que Puigdemont hagi explicat que membres del PSOE li van visitar abans, durant i després dels indults als condemnats pelr l’1-O i li van plantejar "solucions felices" a la seva pròpia situació que ell va rebutjar i continuaria rebutjant avui.

F0YH3MdWwAIiVRe

F0YH3MlXwAAEphg

Unes declaracions que van ser realitzades a Castelldefels, amb el que el Partit Popular arrancava la campanya electoral per a les Generals del 23 de juliol, menys d'un mes després que el popular Manu Reyes hagi estat investit alcalde de la ciutat. Davant uns mil assistents, Feijóo va destacar el fet que ara Puigdemont “descobreixi” que és el que va prometre Sánchez. A més, Feijóo va lamentar que en els “darrers anys sigui molt més creïble, si realment es vol saber les intencions de Sánchez, és escoltar a Otegi o escoltar Puigdemont”.

F0YMaTwXoAIUMmu

D’altra banda, va afirmar que “cap de les decisions de Sánchez amb l’independentisme han estat per a beneficiar a Catalunya” sinó “per a beneficar-se ell, i per quedar-se en el poder”. El candidat popular també va dir que “Catalunya és un instrument i els independentistes d’ERC són un instrument de poder del senyor Sánchez. Utilitzen al PSC per governar en els ajuntaments i les diputacions". També va manifestar que ha iniciat la campanya electoral a Catalunya perquè vol ser el president de tots els espanyols i el president també “de tots els catalans, i treballaré per aconseguir-ho.”

F0YH3MdWAAEw9Er

F0YH3MeWcAAgK Q

Altres veus

D’altra banda, el cap de llista del PP al Congrés per Barcelona, Nacho Martín Blanco, va reivindicar els populars com els que poden "posar fi al mercadeig de drets" que creu que estan protagonitzant el PSOE i els partits independentistes. "Els catalans que se senten espanyols han estat moneda de canvi aquests anys, el PSOE ha mercadejat amb els nostres drets; és una emergència nacional posar fi al mercadeig de drets del PSOE amb els nacionalistes", va subratllar Martín Blanco.

F0YRqhKWAAE GV0

D’altra banda, el president del PPC, Alejandro Fernández, que va assegurar que el 23-J és "una oportunitat històrica". Va denunciar que les altres formacions diguin que el PP "fa por" i va criticar que estiguin fent "una campanya de la por". "Potser són espantadissos", va ironitzar Fernández, que va insistir que els populars "no fan por". "Us miro i no veig ni amenaces ni por, només il·lusió, ganes de millorar i créixer en concòrdia i respecte; no veig odi ni rancor, només respecte, honestedat i esforç", va afegir.

Redacció / Fotos: PP