Lourdes Borrell (PSC), nova alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Gràcies al pacte de govern entre els socialistes, Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir la presentació del pacte de govern entre PSC, Tots Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu, per al mandat 2023-2027. Els vots d'aquests tres partits faran possible la formació del nou govern en la que Lourdes Borrell, cap de llista del PSC, serà l’alcaldessa del municipi. Borrell ja va ser alcaldessa de la ciutat entre el 23 de desembre de 2010 i l'11 de juny de 2011. Serà un govern en majoria absoluta, amb els vuit regidors del PSC, els dos de Tots Som Sant Feliu, i el regidor de Veïns per Sant Feliu, que arriben a onze regidors dels 21 que té el Consistori.

FyvJYtnWIAI8721

Lourdes Borrell va expressar que "les santfeliuenques i els santfeliuencs han votat que volien canvi. D'aquí ve que el PSC, com a força majoritària, que va obtenir vuit regidores i regidors amb els 6.526 vots, volia conformar un govern estable i sòlid a la nostra ciutat". La cap de llista del PSC també va explicar que ha parlat amb totes les forces polítiques de la ciutat, a excepció de VOX. La signatura amb Tots Som Sant Feliu i Veïns per Sant Feliu vol "poder realitzar les necessitats immediates que té la nostra ciutat, de recuperar la ciutat, però també de treballar pel futur que ens espera després del soterrament."

FyvCUTLXwAMaY x

Jaume Manyoses, cap de llista de Tots Som Sant Feliu, va destacar que "avui és un bon dia on l'acord prima per sobre de la discrepància. Avui és un dia on l'interès de ciutat està per sobre de la ideologia particular de cadascú. L'objectiu d'aquest govern de canvi és donar un impuls, necessari, a la nostra estimada ciutat de Sant Feliu". El portaveu de Tots som Sant Feliu va acabar la seva intervenció indicant que "ha estat un acord molt treballat", amb "uns eixos programàtics molt forts."

D’altra banda, Silvestre Gilaberte, cap de llista de Veïns per Sant Feliu, va afirmar que "el PSC ha tingut uns resultats extraordinaris, i ha estat extraordinari que hagin tingut la delicadesa de parlar amb nosaltres, un grup petit, que com a representació és molt poc significativa". El portaveu de Veïns per Sant Feliu va destacar la normalitat que representa acord: "Tenim la intenció de normalitzar la nostra situació. Els 4 primers anys de la nostra estada a l'Ajuntament vam fer molts acords. No hem pogut fer-los en aquests darrers 4 anys. Però és la nostra intenció negociar amb tota la força que tenim i tota la passió, i alhora amb tota fidelitat als acords."

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat-PSC