El popular Manu Reyes serà l’alcalde de Castelldefels

Imprimeix

El PP i SOM Castelldefels han assolit un acord de govern per al mandat 2023-2027

Manu Reyes, president del PP Castelldefels, i Nico Cerpa, cap de llista de SOM Castelldefels, han signat aquest matí un pacte de govern per a governar la ciutat de Castelldefels.

FOTOMANUNICO

El passat 28 de maig, els veïns i veïnes de Castelldefels van evidenciar “una voluntat de transformació i canvi per a la ciutat”, segons manifesta el comunicat del PP. Les úniques dues forces polítiques que van aconseguir augmentar el suport, superant àmpliament la majoria absoluta en vots i regidors, van ser precisament el Partit Popular de Castelldefels i SOM Castelldefels i per tant les dues formacions, liderades per Manu Reyes i Nico Cerpa. “Els dos han entès la importància d'assumir el compromís de governar la ciutat en defensa dels veïns i veïnes de Castelldefels”, afegeix la nota.

fotomanunico2

La intenció d'aquest acord, segons el Partit Popular, és recuperar a les persones com a eix vertebrador de les polítiques municipals. Per aquest mateix motiu: l'esport, la salut i la gent gran estaran molt presents en les decisions que es prenguin. La contenció del pressupost, la millora de la neteja de la ciutat, l'increment de la seguretat, la rebaixa dels impostos, el compromís amb la defensa de l'entorn natural i la sostenibilitat seran els eixos prioritaris de l'actuació de Govern que se centrarà en donar resposta als reptes exposats i, en el seu conjunt, a qualsevol repte que sorgeixi al llarg d'aquest mandat.

El document signat constata la voluntat de totes dues formacions amb una àmplia visió de ciutat, de centrar exclusivament les polítiques municipals en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Castelldefels deixant enrere la situació actual de paràlisi que sofreix la ciutat.

Amb l'acord aconseguit, Manu Reyes serà el pròxim alcalde de CastelldefelsNico Cerpa serà el primer tinent d'Alcalde de la ciutat. El govern estarà format per 15 regidors amb sobrada experiència en la gestió pública i privada i amb una visió transformadora de la ciutat.

Redacció / Fotos: PP