PSC i ARAses continuaran governant Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

Les dues formacions polítiques van arribar a un acord i deixen fora ERC, la guanyadora de les eleccions municipals

PSC i ARAses han arribat a un acord per formar govern a Sant Esteve Sesrovires. El pacte l’han signat avui divendres 9 de juny els caps de llista de les dues formacions, Enric Carbonell i Joan Galceran. De l’acord en surt un nou govern de majoria, amb set regidors i regidores, que garanteix governabilitat i estabilitat pels propers quatre anys. El nou govern municipal, que encapçalarà de nou Enric Carbonell com a alcalde, l’integraran cinc regidors i regidores del PSC i dos d’ARAses, conformant un govern de majoria absoluta, amb set dels tretze regidors del consistori.

FyLjwyDX0AABIee

Per Enric Carbonell l’acord amb ARAses "era el prioritari tenint en compte que aquests últims anys hem vingut treballant en un programa i uns objectius compartits i, per tant, era una possibilitat el fet de donar-hi continuïtat si les circumstàncies ho feien possible. Així ha estat i ara podrem seguir treballant amb més comoditat.”

FyLjwyCXoAAAiIJ

El pacte de govern recull dotze eixos programàtics i dona continuïtat al treball iniciat en l’anterior mandat. En aquest sentit, per Galceran “el programa de govern que hem pactat segueix el projecte conjunt que hem iniciat en aquesta darrera legislatura. Tenim molts punts d’acord i, per tant, era el pacte més lògic”. “Ara tenim molta feina al davant i per complir amb els compromisos adoptats amb la ciutadania”, afegeix.

Entre aquests eixos en destaquen l’habitatge, les polítiques socials, la transformació de l’espai públic i els equipaments, la millora dels serveis i el desplegament del pla de transformació energètica. D’aquestes propostes en sortirà el Pla d’Actuació Municipal (PAM) que el nou equip preveu aprovar només iniciar el govern. El proper dissabte 17 de juny el Teatre Municipal El Casino acollirà el Ple d’investidura. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires