Juan Pedro Pérez es compromet a “salvar la platja del Prat”

Imprimeix

L’alcaldable socialista es compromet a anar a Madrid “a negociar amb la ministra de Transició Ecològica, per tal de trobar solucions definitives a la regressió del litoral i revertir les sentències que impedeixen l’accés i l’apartament”

Aquest divendres, el candidat socialista a l’alcaldia del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez, ha ofert una roda de Premsa a la platja per tal d’anunciar un nou compromís si assoleix l’alcaldia. Si soc alcalde m’implicaré personalment anant a Madrid a negociar amb la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribero, per tal de trobar solucions definitives a la regressió del litoral i per buscar una manera de revertir els efectes de les sentències del TSJC que impedeixen l’accés i l’aparcament a la platja ha manifestat.

IMG 6634 Grande

IMG 6619 Grande

A més, també ha remarcat que “continuaré exigint al Port de Barcelona i a la Generalitat que, mentre no arribin les mesures definitives, continuen amb les aportacions de sorra anualsi ha afegit que “treballaré per salvar la platja del Prat! No puc permetre que per la inacció del Govern de la Generalitat acabem perdent una conquesta que a la gent del Prat ens ha costat molt d’aconseguir.”

Redacció / Fotos: PSC