Carrizosa: "Podem tenir un grandíssim resultat si hi ha una mobilització"

Imprimeix

L'alcaldable de Sant Boi, Lluís Tejedor, va defensar les seves propostes per millorar la seguretat i la neteja i per erradicar l'okupació

"Si tots els votants de Ciutadans que ens han votat sempre a Sant Boi es mobilitzen i van a votar, podem tenir un grandíssim resultat el 28M". Així va apel·lar a la participació el president de CS al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en la seva visita a Sant Boi de Llobregat acompanyat del candidat del partit a l'alcaldia, Lluís Tejedor. Carrizosa va explicar que Sant Boi és "una de les poblacions on hem tingut sempre molt vot i la representació municipal assegurada" des de 2007 i, malgrat la "majoria socialista", la formació taronja va aportar "el contrapunt de centre liberal".

ST BOI 3

ST BOI 4

El líder de CS a Catalunya es va mostrar convençut de poder "conservar aquesta influència" al Baix Llobregat on hi ha "votants irreductibles". "El dubte és si el nostre company serà alcalde o tindrà una regidoria" va afegir Carrizosa perquè "Tejedor com a alcalde acabaria amb la inseguretat" perquè "és policia local de professió" i "sap com organitzar el cos per augmentar la seguretat".

ST BOI 1

Per la seva banda, l'alcaldable de CS a Sant Boi, Lluís Tejedor, va defensar les seves propostes per millorar la seguretat "reforçant la protecció de les dones especialment en horari nocturn" i reorganitzant la policia local "fent que patrullin més per la ciutat amb més mitjans i amb l'adquisició de drons". Pel que fa a la neteja, Tejedor vol que hi hagi "menys personal a les oficines i més al carrer netejant", a més de crear la figura d'"inspector de via pública" per denunciar infraccions que generen brutícia. Un altre punt del programa electoral de CS a Sant Boi és l'erradicació de l'ocupació que "genera delinqüència i problemes de convivència". El candidat taronja també vol que "Sant Boi deixi de ser una ciutat subvencionada i que generi riquesa, atraient empreses amb inversions i beneficis fiscals" perquè aportin "feina digne als veïns i especialment als joves."

Redacció / Foto: Cs-Sant Boi