Manu Reyes inicia la seva campanya electoral al costat de Miguel Tellado

Imprimeix

El candidat del PP a Castelldefels apel·la al “vot útil” i a la necessitat de concentrar-lo en la seva candidatura “perquè no torni a passar que un pacte entre perdedors ens impedeixi governar”

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Castelldefels, Manu Reyes, va iniciar la seva campanya al costat del sotssecretari d'organització del PP, Miguel Tellado, en una tradicional “enganxada de cartells” en la qual també va estar present el Secretari General de la Província de Barcelona, i alcalde de Pontons, Josep Tutusaus.

FOTOCARTELMANU2

Reyes va presentar tots els cartells electorals que estaran a Castelldefels durant la campanya i que “apel·len al canvi que la ciutat necessita amb urgència”. A més, Manu Reyes va explicar que “la seva campanya és molt transversal, molt municipal i molt en clau veïnal, perquè els veïns estan per sobre de tot.”

El candidat popular va reiterar que “estan a tan sols 300 vots de la majoria necessària per a tornar a ser govern a Castelldefels”. A més, va insistir que “això no va d'ideologies, va de persones. Castelldefels es mereix un canvi, i per això els demano a tots els veïns que confiïn en mi per a liderar-lo de nou.”

Fvw9ytZWcAEcBGL

Reyes també va apel·lar al “vot útil” i a la necessitat de concentrar-lo en la seva candidatura: “En la legislatura de 2011 vam poder demostrar la nostra bona gestió i els veïns van voler que repetíssim en el 2015 i en el 2019, però el pacte entre perdedors no ens va deixar governar. El ‘multipartit’ va voler guanyar en els despatxos el que no va poder guanyar en les urnes”. “No deixeu que torni passar. No deixeu que tornin a utilitzar el vostre vot per a treure al PP de l'alcaldia”, va afegir.

En aquest sentit, Manu Reyes va incidir que “crec que un vaixell només ha de portar-lo un capità, perquè, a la vista està, que amb deu capitans no s'arriba a cap lloc. Les caramboles només funcionen en el billar, no en la política. Quan algú vol que entri la bola blava, ha de donar-li a la bola blava, a cap altra”.

Redacció / Fotos: PP-Castelldefels