El PSC-Sant Andreu de la Barca incorpora una trànsfuga de Ciutadans

Imprimeix

Nadia Duarte va ser la cap de llista del partit taronja a les eleccions municipals del 2019 a Castellví de Rosanes

La política no es deixa de sorprendre. Aquesta vegada a Sant Andreu de la Barca. La llista del PSC, que encapçala per primera vegada Ana Alba, compta amb una trànsfuga de Ciutadans, precisament el grup municipal que va donar suport aquesta darrera legislatura als socialistes perquè continuessin governant després de no aconseguir la majoria absoluta a les darreres eleccions municipals.

Es tracta de Nadia Duarte. L’andreuenca, de 29 anys i llicenciada en dret, va encapçalar la candidatura de Ciutadans a Castellví de Rosanes a les eleccions municipals del 2019. Aleshores “va ser una decisió compartida del partit i seva per ocupar la candidatura més constitucionalista al municipi”, com ella explicava i en un context on el partit taronja estava en un moment dolç després de guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya el 2017. Els resultats no van ser els esperats i només van obtenir 80 vots.

La Bustia eleccions municipals 2019 candidats Castellvi

Ara ha decidit provar sort com a independent al projecte socialista -és la número cinc a la llista- on, segons afirma, se sent “identificada”, tot i que la ideologia política de les dues formacions són antagòniques. Així, Duarte ho tindrà més fàcil per entrar a formar part del Ple municipal, amb tot el que representa.

Redacció / Fotos: PSC-SAB