Alberto Núñez Feijóo visita Castelldefels i carrega contra Pedro Sánchez

Imprimeix

El president del PP ha criticat el nombre de pisos anunciats per l’executiu estatal i va dir que “el que li preocupa és el Palau de La Moncloa”

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, va carregar ahir dissabte contra l'anunci fet pel president espanyol, Pedro Sánchez, la setmana passada per mobilitzar uns 50.000 habitatges del parc públic. En un acte de precampanya a Castelldefels amb el candidat a l'alcaldia, Manu Reyes, i el president del PPC, Alejandro Fernández, Feijóo va assegurar que del nombre de pisos anunciats per l'executiu estatal "14.000 estan ocupats, 15.000 no són habitatges sinó solars i la resta no són allà on la gent viu, per això estan buits". Per això, va criticar que "l'habitatge que més preocupa Sánchez és el Palau de La Moncloa."

7H3TQSWTYOME7FH7WJYER2BR4M

El dirigent popular va lloar la figura de Reyes com a alcaldable per a Castelldefels i va assegurar que "Catalunya sens dubte serà una de les grans oportunitats per al PP". A més, va augurar que el partit "algun dia serà essencial per a la governabilitat a Catalunya."

IR74FUUFRZVKDK7TQAWWL33RMY

D’altra banda, Reyes va cridar a la unitat a l’hora de votar el 28 de maig, ja que en les darreres eleccions municipals va haver-hi “271 veïns que van votar a Vox” i el PP li van faltar 91 vots per aconseguir un regidor més.

FuVzKM7XwAEmidZ

“Sabem el que succeirà si no obtenim la majoria. Es tornaran a asseure tots els partits i es repartiran l’Ajuntament com qui es reparteix un formatge”, va dir també. L’alcaldable va demanar no dividir sinó unir forces.

Redacció / Fotos: PP