El PP-Castelldefels incorpora dos exregidors de Ciutadans

Imprimeix

Guillermo Massana i Cristina Corona, formaran part, com a independents, de la candidatura de Manu Reyes en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig

Ciutadans de Castelldefels s’ha incorporat al Partit Popular amb l'objectiu que “Manu Reyes sigui alcalde per majoria”. Els dos exregidors del grup municipal taronja, Guillermo Massana i Cristina Corona, formaran part, com a independents, de la candidatura de Manu Reyes en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Segons les enquestes, la candidatura del Manu Reyes està a només tres-cents vots d'aconseguir la majoria i revalidar així l'alcaldia.

Per això els exregidors de Ciutadans consideren que “sumant-se al Partit Popular es podrà aconseguir la majoria i, per tant, el canvi que Castelldefels necessita”. “Només aglutinat el vot en Manu Reyes, l'únic partit amb opcions reals d'aconseguir l'alcaldia, Castelldefels tornarà a tenir un govern eficaç que sap gestionar, solucionant els veritables problemes dels veïns, com ja l'ha demostrat”, han afegit. “L'alternativa és o el Partit Popular, amb Manu Reyes d'alcalde, o repetir el pacte de perdedors“. Per això manifesten també “convidem als votants i afiliats de Ciutadans a concentrar el vot útil en la candidatura de Manu Reyes i del Partit Popular.”

Cal recordar que el Partit Popular amb Manu Reyes ha guanyat les tres últimes eleccions municipals, però només va poder governar en la legislatura 2011-2015, ja que en les següents, malgrat haver estat la força més votada, un pacte entre deu formacions polítiques, li va arrabassar l'alcaldia.

Cessament

El Comitè Autonòmic de Ciutadans va prescindir de Guillermo Massana com a candidat a l'alcaldia de Castelldefels. Cs havia perdut la confiança cap al regidor per "falta de lleialtat" i per la "incapacitat de construir un equip solvent" per concórrer a les eleccions del 28 de maig. Fonts del partit expliquen que "fa setmanes" que no responia els missatges i trucades de representants del partit a l'hora de preparar els comicis. "L'havíem trucat diversos representants per parlar urgentment", assenyalen. Massana és regidor de Cs a l'oposició i va encapçalar la candidatura el 2015 i el 2019. Ciutadans preveu presentar "en breu" el nou candidat i els membres que formaran la llista.

Redacció / Fotos: PP-Castelldefels