Iván Cánovas, candidat de VOX a l'alcaldia de Cornellà

És veí del barri de Sant Ildefons i vinculat a l'esport del municipi

El Comitè executiu Nacional de VOX (CEN) ha designat a Iván Cánovas com a candidat a l'alcaldia de Cornellà de Llobregat per a concórrer a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig de 2023.

Foyq5S6WAAIL7dT

En 2019 es va presentar com a candidat de VOX a Cornellà en les eleccions municipals i enguany torna a presentar-se amb l'objectiu de "lluitar per les necessitats reals dels barris de Cornellà".  En aquests últims quatre anys, Cánovas ha consolidat la implantació de VOX a Cornellà i al costat del seu equip vol liderar l'oposició a Antonio Balmón i els socialistes. "Estem al costat dels veïns, els paradistas del mercat, comerciants, treballadors, estudiants, pensionistes... posarem la seguretat, la prosperitat i l'ordre en el centre de les nostres polítiques", explica.

Foyq5enWYAESkRi

El perfil

Cánovas viu al municipi baixllobregatí des dels vuit anys, veí de Sant Ildefons, va cursar els estudis en el Col·legi El Pilar i en l'IES Francesc Macià. Sempre ha estat vinculat a l'esport del municipi, des de petit va formar part de l'escola de futbol de la UE Cornellà i del CD Fontsanta-Fatjó i porta dotze anys educant a joves en valors del treball en equip i la solidaritat en el CD Almeda i a la UE Cornellà.

62f532c0 0176 48d4 ad73 1c90a84fc832

Actualment treballa en el departament de trànsit d'una cooperativa de transport de mercaderies per carretera, que va tenir l'oficina situada en el Centre d'Empreses Baix Llobregat situat al costat de la Fira de Cornellà fins el mes d'agost passat, quan es va traslladar a Mollet del Vallès.

Redacció / Fotos: VOX

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix