VOX aposta per un professor i investigador universitari a Castelldefels

Imprimeix

Juan Antonio Gil: “És una llàstima que un municipi tan atractiu i amb tant de potencial estigui tan mal gestionat i s'hagi degradat tant en els últims anys a causa de la mala gestió dels successius governs municipals

El Comitè Executiu Nacional de VOX (CEN) ha designat a Juan Antonio Gil com a candidat a l'alcaldia de Castelldefels per a concórrer a les eleccions municipals, que se celebraran el maig de 2023.

Criat en el popular barri de Vistalegre del municipi baixllobregatí, pel qual professa un especial afecte, comenta que “és una llàstima que un municipi tan atractiu i amb tant de potencial estigui tan mal gestionat i s'hagi degradat tant en els últims anys a causa de la mala gestió dels successius governs municipals conformats per l'esquerra i el separatisme.”

50e475e3 a9db 437e 94cf 57cf3d403c67

Explica que ha assumit aquest repte perquè vol “un ajuntament de tots i per a tots, al servei dels veïns. Un ajuntament que destini els recursos públics a millorar la ciutat i els serveis públics, no a fer campanya electoral i ideològica permanent.”

“VOX combatrà durament des del consistori les màfies de l'okupació i del comerç il·legal ambulant que opera impunement en tota la platja de Castelldefels. Eliminarem la despesa supèrflua com la propaganda constant de l'ajuntament o les obres innecessàries i dedicarem els diners i els recursos públics a les veritables necessitats dels veïns”, afegeix.

El perfil

Nascut a Castelldefels, localitat en la qual viu actualment, és físic nuclear de formació i es dedica a la docència i a la recerca. Té una àmplia experiència docent en diferents nivells acadèmics. Actualment, és professor del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i professor de matemàtiques en la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). També està vinculat a l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB) on realitza labors de recerca en l'àmbit de la física quàntica. A més, compagina la seva labor social i solidària amb un ferri activisme en favor del bilingüisme a l'escola catalana i de la neutralitat ideològica en la universitat, labor que desenvolupa en diverses entitats catalanes en les quals participa molt activament.

Redacció / Fotos: VOX