Monteagudo, candidat a l’alcaldia del Prat per Joves i Pensionistes Decidim

El cap de llista ha manifestat que “no volem ser un partit tradicional sinó una plataforma ciutadana lliure i sense lligams on he vingut a servir i no a servir-me de la política”

Jorge Monteagudo va ser elegit de manera assembleària com a candidat a l'alcaldia del Prat de Llobregat, per Joves i Pensionistes Decidim. En un acte celebrat en el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i amb una sala plena de gom a gom, Monteagudo va anar exposant una part del seu programa electoral per a les pròximes eleccions municipals.

34caa4bb d627 4964 a370 9ba8d9c3ee51

“No volem ser un partit tradicional sinó una plataforma ciutadana lliure i sense lligams. He vingut a servir i no servir-me de la política. No volem cobrar més de la política que allò que cobrin de les nostres pensions”, va manifestar. Entre altres propostes hi ha la de crear regidories de barri, recuperar els serveis públics privatitzats o eliminar les zones blaves. A més, va afirmar durant l’acte de la seva presentació que “el pressupost Municipal serà participatiu i sortirà de la ciutadania i augmentarem la inversió en Sanitat i serveis socials”. La resta de propostes sortiran de les reunions amb les diverses Associacions, AMPA, i agents socials de la localitat.

8fe810c4 702c 4ae6 b81b cd2b5b9332f7

“Sortim a guanyar i si no és possible evitar un possible tripartit de Comuns, PSC i ERC. Estem en contra de l'ampliació o modernització de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat pel que suposa la perduda de territori i la contaminació mig ambiental”, ha afegit.

Redacció / Fotos: JPD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
91

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix