El socialisme català es va citar a Viladecans

El municipi baixllobregatí va acollir el Consell Nacional extraordinari del PSC

Viladecans va acollir ahir dissabte 25 de febre el Consell Nacional extraordinari del Partit dels Socialistes de Catalunya. Durant la jornada, el seu primer secretari, Salvador Illa, va detallar que el PSC ja té unes 370 candidatures per a les eleccions municipals del maig, que cobreixen el 92% del territori català i que n'hi haurà més. També va concretar que el partit tindrà vint-i-quatre llistes més que en els anteriors comicis municipals. “El pròxim 28 de maig, els veïns i veïnes dels vostres pobles i ciutats podran votar una opció de futur i responsable, que practica la política útil. Ara toca governar els municipis”, va dir durant la seva intervenció.

Fp1hA9EWAAA4LVE

Fp1hA9EX0AMF2AK

Fp1PrT8X0AAVVeb

El seu primer secretari, Salvador Illa, va fer una crida a fer alcalde el candidat socialista, Jaume Collboni, perquè Catalunya deixi d'estar "enrocada per poder posar Catalunya en marxa". Illa també va aprofitar per preguntar al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui passa el filtre de la gent de bé i va dir que els socialistes governen per a "tota la ciutadania i no només per la gent de bé". El primer secretari va emplaçar Feijóo a "no fer broma ni a frivolitzar" sobre la moció de censura impulsada per Vox. "Cal prendre's seriosament la ultradreta i a la dreta que governa amb ells", va indicar. En aquest sentit, Illa va reivindicar la política "seriosa i respectuosa" que, a parer seu, fa l'executiu de Pedro Sánchez, que "es pren seriosament les institucions i tots els procediments de les institucions". Segons el líder socialista, el president espanyol "fa molt bé de no veure la moció de censura com una brima de Vox” tot recordant que és la segona que es presenta durant aquesta legislatura que ha estat marcada per la pandèmia i per la guerra.

Fp1hA9JX0AEfXNT

Illa va reiterar que el PSC està "construint una alternativa" a Catalunya, cosa que, a parer seu, és compatible amb allargar la mà per garantir millores per la ciutadania, i ha posat d'exemple el pacte de pressupostos amb el Govern.

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix