Xell Galobart, candidata de Junts per l’alcaldia de Molins de Rei

Imprimeix

“A Molins de Rei alguna s’han acostumat a guanyar eleccions a costa de l’obra pública, molt ciment i molt totxo, però poques polítiques per a les persones, ni per a infants, ni joves, ni famílies vulnerables, ni per a la nostra gent gran”, manifesta

Junts per Catalunya ja té candidat per a l’alcaldia de Molins de Rei. Es tracta de Meritxell Galobart, la nova aposta del grup polític per al municipi de cara a les pròximes eleccions municipal. Galobart va rebre un ampli suport dels militants a la passada assemblea que es va celebrar a la Federació Obrera.

xell 1

“Faig un pas endavant perquè estic compromesa amb Junts, un espai que mai m’ha exigit res, però que em permet ser aquí avui, formant part d’un magnífic grup de gent i treballar prelats pel futur del nostre país i el futur de Molins de Rei”, afirma Galobart. I afegeix que “a Molins de Rei alguna s’han acostumat a guanyar eleccions a costa de l’obra pública, molt ciment i molt totxo, però poques polítiques per a les persones, ni per a infants, ni joves, ni famílies vulnerables, ni per a la nostra gent gran. Cal canviar aquestes dinàmiques, cal il·lusió i si una cosa tinc jo, és això: il·lusió i ganes.”

S’inicia així una nova etapa de feina de proximitat, enfocada a un projecte que vol donar importància a la millora de la qualitat de vida de la vila, a l’emprenedoria, el comerç, l’atenció a les persones o la sostenibilitat, segons manifesta el grup municipal.

Redacció / Fotos: JxCat