Iban Salvador, candidat de Junts a l’alcaldia d’Esplugues

“Cal un ajuntament més proper i accessible”  assegura i reclama “la participació de la gent amb el cor arrelat la ciutat”

Esplugues de Llobregat té un nou candidat a l’alcaldia. Es tracta d’Iban Salvador, la nova aposta de Junts per al municipi baixllobregatí que ha rebut el suport unànime dels militants en una assemblea que es va celebrar el passat 26 de gener.

Salvador lidera un projecte que vol donar importància a les entitats que tenen cura de les persones, a les que promouen la cultura catalana i molt especialment al teixit comercial que “en aquests moments passa moments difícils”.

8229

El cap de la vegueria, Joan Ramon Casals, va destacar la tasca que ha dut a terme Salvador al Parlament de Catalunya en favor de la nova llei de comerç. Salvador va presentar la seva candidatura reclamant “l’essencialitat de construir un programa amb la participació de la gent amb el cor arrelat a la ciutat” i va afegir que “cal un ajuntament més proper i accessible.”

Representant de Pimec al territori

Cal destacar que el passat juliol, Iban Salvador va ser reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Baix Llobregat-L’Hospitalet per continuar al capdavant de les tasques de la sectorial al territori, i seguir treballant en aquells objectius que ha d’assolir el petit empresari de comerç català: la sostenibilitat, la institucionalitat, la formació i la digitalització del comerç. 

image salva 15

Prové del món de les noves tecnologies, ha dirigit àrees d’importants fires internacionals com FICAAR a Madrid, va rebre el Premi Frontera a la Nit del Comerç per fundar el primer diari electrònic d’Esplugues, i té una àmplia experiència en comerç presidint, des de 2012, la Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix