Miguel Comino repetirà com a candidat a l’alcaldia de Sant Vicenç

Imprimeix

"Necessitem més força per continuar transformant el municipi", assegura l'alcalde socialista

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, va rebre el suport unànime de la militància socialista en una assemblea que ha comptat amb la participació d’entitats veïnals i socials i tornarà a ser el candidat del PSC a l’alcaldia del municipi baixllobregatí.

En la seva intervenció, Comino va destacar la fortalesa i la història del PSC a Sant Vicenç dels Horts: “No som un partit nou, un experiment o una formació que amagui o canviï les sigles. Som el PSC, el de sempre, el que defensa el progrés, els avenços, els drets socials i la redistribució de la riquesa. Qui vota socialista a Sant Vicenç sap el que vota.”

Lassemblea del PSC de Sant Vicenc

Segons Comino, “necessitem més força per continuar transformant Sant Vicenç. El nostre municipi no pot perdre més trens que l’ajudin a prosperar i avançar. I, en aquest sentit, la ciutadania sap que el PSC no és un partit de proclames, sinó un partit que impulsa transformacions pel present i pel futur de les nostres veïnes i veïns. Així ho demostren els més de 6,5 milions d’euros d’inversió real que hem destinat al conjunt dels barris o el fet que ens els propers anys tinguem més de 400 habitatges públics.”

Redacció / Fotos: Arxiu-FCF